Η ADEM ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Αθήνα και σκοπό την εμπορία και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών. Σύντομα δραστηριοποιήθηκε στον ευρύτερο χώρο των ηλεκτρονικών, αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένους οίκους στο χώρο της ηλεκτρονικής αναπτύσοντας παράλληλα τεχνολογίες που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ανάγκες στον ευρύτερο χώρο των αυτοματισμών.

Σήμερα η ADEM είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία διαθέτει, σχεδιάζει και παράγει στην αγορά προϊόντα υψηλών απαιτήσων τεχνολογίας που αφορούν κυρίως στους τομείς των εξαρτημάτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών και του αυτοματισμού. Διαθέτει γραμμή παραγωγής SMD τεχνολογίας καθώς και άρτιες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου. Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας είναι η υψηλή ποιότητα στο σχεδιασμό και στην κατασκευή των προϊόντων. Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών, σε τιμές και ποιότητα, είμαστε σε διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Η αξιολόγηση των διαδικασιών παραγωγής και ελέγχου είναι συνεχής γι αυτό και εμείς στην ADEM αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε προϊόντα και υπηρεσίες.